Habitatge i covid
04 set.
2020

Habitatge i covid

A causa del moment actual en el qual vivim i en plena crisi post-covid, les preferències de molts espanyols, respecte a l'habitatge, estan canviant.
Moltes persones, durant aquesta època en la qual s'han vist obligats a passar més temps a casa, s'han adonat de les manques que té el seu habitatge.
Des del moment en què es va decretar l'estat d'alarma i en conseqüència el confinament, molts són els propietaris que s'estan plantejant un canvi de vida, el qual comporta un canvi d'habitatge.
Aquest canvi pensament es deu al tancament sofert durant la pandèmia i als canvis d'hàbits als quals ens hem hagut d'adaptar.
La nova manera de treballar, sent el teletreball la modalitat que, sembla ser, ha arribat per a quedar-se i tot el temps que hem passat en els nostres habitatges, han fet canviar algunes de les nostres prioritats.
. A l'hora de pensar en un nou habitatge, l'espai exterior juntament amb el contacte amb la naturalesa, han fet que ampliem el nostre radi de cerca per a una nova llar.
Tenir més habitacions també adquireix major importància, ja que necessitem destinar un espai a teletrabajar.
Aquesta societat evoluciona i amb ella les nostres necessitats i tenir una bona qualitat de vida dins de la nostra llar, és sens dubte una prioritat.