Ref. PV2101 Pis Compra
Imatge immoble
Pasar foto anterior
Pasar foto siguiente
OBRA NOVA

OBRA NOVA A CALASSANÇ DURAN

Ubicación., Eixample, sabadell

Característiques principals
 • Icona superfície útil 48 m2Sup.
 • Icona dormitoris 1Nº Dorm.
 • Icona banys 1 Bany
 • Icona superfície construïda 60 m2Sup. Cons.
 • Icona cuina Cuina americana
 • Icona lliurament previst Lliurament Finals 2022
Altres Característiques
 • Cert. Ener. A
 • Ascensor
 • Calefacció
 • Aire condicionat
 • Internet
 • TV Cable
PREU 147.281 € Lliurament previst: Finals 2022

Descripció

Nova PROMOCIÓ d'OBRA NOVA en el barri de l'Eixample, ( a 300 metres del centre).

Situada en carrer Calassanç Duràn cantonada Sol i Padrís, envoltat de tots els serveis, comerços, transport públic, col·legis, centres esportius, centre mèdic...

L'edifici disposa de 27 habitatges de diferents mesures de 1,2 i 3 habitacions. La seva certificació energètica serà A, cuines de Silestone, persianes elèctriques, sòls de parquet, portes lacades en blanc...

Preus des de 147.281? d'una habitació.
Compta també amb dues plantes de parquing en el mateix edifici.

Data de lliurament finals 2022.
Per a més informació dels diferents preus i característiques, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres.

Acabats

ESTRUCTURA
Estructura de formigó armat garantida per organisme de control tècnic homologat ( OCT ). Cant de 30+5 cm, de HA-25/B/20/*IIa280L/m² Armadures de 21Kg/m² fer B-500- S. Reticular de 85X85 cm , amb casetones de formigó de 70X23X28 cm, ample de nervi de 15 cm. Malla de capa de compressió EM-B-500-T de 0,5 mm de 20X20 CM. Armat bàsic inferior de 10 X 16 per nervi.

FAÇANA EXTERIOR I INTERIOR
Façana exterior: Façana acabada en revoco tipus SATE, col·locat sobre paret de maó ceràmic tipus? gero ? de 29X14X9 cm. Façana interior: trasdosado interior d'envà amb placa de guix laminat de 15 mm sobre estructura de perfils metàl·lics galvanitzats de 46 mm.

COBERTES
Cobertes planes transitables, composta de barrera de vapor amb pintura de oxiasfalto, lamina de polietilè, densitat 2,5 Kg/m², doble placa d'aïllament de 8 cm d'ample total densitat 30 Kg/m³ col·locada a trenca juntes. Formació d'arracades amb formigó cel·lular de 12 cm amb capa de morter M-40 de 3 cm, lamina EPDM de 1,5 mm i capa de polietilè termo soldat densitat 65 gr./m². En terrasses i zones privades estaran acabades en gres color clar de 20X60 cm, aprox. Col·locat amb ciment cua per a exteriors.

FUSTERIA EXTERIOR
Fusteria exterior d'alumini amb trencament de Puente tèrmic Uw fins a 1,4W/m2ºK, amb marc de 55 mm amb envidrament de 28 mm, i amb tancament de 3 punts, tiradors i accionament. Balconeras corredisses, en saló amb classificació de permeabilitat 3, estanquitat 7a i resistència al vent C5. Persianes en tot l'habitatge elevables motoritzades, color similar a la fusteria. Amb polsadors de tancament i obertura amb mecanismes en paret. Envidrament de doble vidre i cambra d'aire segons CTE i mapa de soroll de la ciutat de 28 mm.

ZONES COMUNES D'ESCALA
Els portals es realitzaran amb tancaments en cristall transparent anti vandàlic i erajes de ferro o acer inoxidable, amb porter

La informació i les imatges publicades aquí són merament il·lustratives pel que no tenen caràcter contractual i es troben subjectes a modificacions per exigències tècniques, jurídiques o comercials.