Ref. SV2202 Solar Compra
Imatge immoble
Pasar foto anterior
Pasar foto siguiente

SOLAR EN VENDA

UbicaciónAv Barberà, Creu de Barberà, sabadell

Característiques principals
  • Icona superfície total Sup. total 455 m2
  • Sostre edif. s/r Sostre edif. s/r 1.500,00 m2
  • Icona tipus solar Tipus Urbà
PREU 450.000 € Lliurament previst: Immediata

Descripció

PV=480.000? / 1.500 m² ensostro =320?/m² ensostro. No inclou impostos, notari, registre, etc. Extraordinària oportunitat.

Sòl i Sostre comercialitza en EXCLUSIVA, casa antiga a derrocar per a poder construir un edifici de 1.500 m² de sostre sobre una parcel·la d'immillorable situació, a la ciutat de Sabadell, cantonera a tres carrers: Avinguda Barberà nº445-447 amb 13 metres de façana, C/Fatjó nº1 amb 35 metres de façana i C/Concepció Arenal nº40 amb 13 metres de façana. La superfície de la parcel·la actual és de 455 m² aproximadament, no obstant això, la normativa obliga a alinear i eixamplar la vorera de C/Fatjó, per tant cal recular i cedir entre 2.5 i 3 metres d'ample, quedant com a resultat una parcel·la d'aproximadament 350 m² (10m x 35m)

Disposem de certificat aprofitament urbanístic que constata l'edificabilitat de 1.500 m² de sostre, distribuïts en un edifici de PB+4PP+*PBC amb enfront d'Av. Barberà i PB+3PP+*PBC amb enfront de C/Fatjó i C/Concepció Arenal.

Zona comercial per excel·lència, enfront de plaça pública i zona per als vianants, centre de reunió del sector amb molt de moviment per als vianants, on conflueixen dues grans vies de la ciutat, Ctra. de Barcelona i Av. Barberà. Disposa de tots els serveis, perfecta comunicació per carretera i mitjançant transport públic.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a ampliar la informació, és una ocasió única per a un solar inigualable.

La informació i les imatges publicades aquí són merament il·lustratives pel que no tenen caràcter contractual i es troben subjectes a modificacions per exigències tècniques, jurídiques o comercials.